GRATIS verzending vanaf €75,-

Verzenden en retourneren

Verzenden

Verzending van uw bestelling vindt plaats binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling van de artikelen plus de verzendkosten.
Zaterdag en zon,- en feestdagen zijn helaas geen werkdagen.
Tasplus.nl zal ervoor zorgen dat de artikelen in een deugdelijke verpakking worden verzonden.
Tasplus.nl verzendt alle pakketten met Track en Trace.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn voor uw rekening en bedragen €7,25 per verzending.
Dit geldt alleen voor leveringen binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland gelden andere tarieven (Belgie €9,50).
Gratis verzending vanaf €75,- en alleen in Nederland. 

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U kunt dit doen door u artikelen gewoon te verzenden naar Tas Plus met daarbij uw pakbon of factuur.
Wilt u het artikel omruilen dat mag natuurlijk ook zet dit dan op uw factuur achter het om te ruilen artikel. Denk erom dat artikelen met kapotte of gescheurde verpakkingen niet zullen worden vergoed.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Aleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van uw heroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@tasplus.nl

Terugbetalen van verzendkosten

Wanneer een product retour komt, moet het volledige bedrag dat de consument heeft betaald worden terugbetaald door de verkopende partij. Dat is dus de verkoopprijs van het product, maar ook eventuele doorberekende bijkomende kosten, zoals verpakkings- en verzendkosten.  Wanneer de consument meerdere producten heeft besteld, maar slechts een deel terugstuurt en er voor de hele zending maar één keer verzendkosten is gerekend (en dus niet per product), dan hoeven de kosten voor de heenzending nog niet terugbetaald te worden. Alleen wanneer de gehele zending retour komt, moeten de volledige kosten voor heenzending vergoed worden.

Betaling

Betaling van de producten vindt plaats middels iDeal, PayPal of vooruitbetaling (vooruitbetaling kan extra vertraging opleveren).

Verpakkingsmateriaal

Wanneer mogelijk maken wij gebruik van reeds gebruikte verpakkingsmaterialen. Dit kan zijn van merken waar wij producten in aangeleverd krijgen maar ook reeds gebruikte brievenbuspakketjes en enveloppen. Wanneer er geen passend verpakkingsmateriaal hergebruikt kan worden maken wij gebruik van nieuwe verpakkingsmaterialen als eveloppen, dozen en verzendzakken. 

Extra opmerkingen

De algemene voorwaarden in de winkel kunnen afwijken van de online voorwaarden.