Beste klanten,

We mogen jullie eindelijk weer verwelkomen in de winkel! Maak nu online een afspraak om bij ons in de winkel langs te komen. We zijn open van dinsdag t/m zaterdag. Maak via Facebook een afspraak, stuur ons een mailtje, app of bericht via social media of bel naar de winkel om een afspraak te maken. 

Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan en een afspraak te maken.

In deze moeilijke tijden willen wij er alles aan doen om jullie evengoed de mogelijkheid te geven om bij ons te winkelen. Heb je op dit moment niks nodig maar wil je ons graag steunen? Wij verkopen ook cadeaubonnen en in deze rare tijden krijgen jullie 10% extra waarde cadeau van ons! Stuur ons een berichtje, mail of app en we maken het in orde. 

Online zijn wij nog steeds 7 dagen in de week geopend! Dagelijks zijn wij bezig met nieuwe producten online zetten en onze collectie aan te vullen maar nog lang niet alles staat op onze webshop. Zie je iets leuks in onze etalages, op onze Facebook of Instagram, of ben je op zoek naar een specifieke tas, riem, portemonnee of handschoenen? Stuur ons dan een berichtje via onze social media kanalen, onze WhatsApp lijn: 06-18047718 of stuur een mailtje naar info@tasplus.nl. Ook bieden wij de mogelijkheid om te videobellen. Zo kunnen we samen op zoek naar jouw ideale product.

Binnen een straal van 10 km rond de winkel geldt: voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog thuis bezorgd. Verder bezorgen wij gratis in heel Nederland! Gebruik hiervoor de kortingscode: gratisverzenden. Zo maak je gebruik van onze gratis bezorging! 

We hopen iedereen snel weer te zien in de winkel!

Liefs,

De medewerkers van Tas Plus