GRATIS verzending met code: gratisverzenden

Beste klanten,

Ook wij moeten er helaas aan geloven dat onze fysieke winkel gesloten is en met de verlengde lockdown geldt dit zeker tot 9 februari. 
In deze moeilijke tijden willen wij er alles aan doen om jullie evengoed de mogelijkheid te geven om bij ons te winkelen. Heb je op dit moment niks nodig maar wil je ons graag steunen? Wij verkopen ook cadeaubonnen en in deze rare tijden krijgen jullie 10% extra waarde cadeau van ons! Stuur ons een berichtje, mail of app en we maken het in orde. 

Online blijven wij gewoon 7 dagen in de week geopend! Dagelijks zijn wij bezig met nieuwe producten online zetten en onze collectie aan te vullen maar nog lang niet alles staat op onze webshop. Zie je iets leuks in onze etalages, op onze Facebook of Instagram, of ben je op zoek naar een specifieke tas, riem, portemonnee of handschoenen? Stuur ons dan een berichtje via onze social media kanalen, onze WhatsApp lijn: 06-18047718 of stuur een mailtje naar info@tasplus.nl. Ook bieden wij de mogelijkheid om te videobellen. Zo kunnen we samen op zoek naar jouw ideale product.

Binnen een straal van 10 km rond de winkel geldt: voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog thuis bezorgd. Verder bezorgen wij gratis in heel Nederland! Gebruik hiervoor de kortingscode: gratisverzenden. Zo maak je gebruik van onze gratis bezorging! 

Wij wensen iedereen veel sterkte de aankomende tijd. We missen jullie onwijs bij ons in de winkel. 

Liefs,

De medewerkers van Tas Plus

Tas Plus - COVID-19